Henkilötietojen suoja

shop.somfy.fi kirjaa sekä antamasi henkilötiedot Kotisivun kautta tekemiesi tuoteostojen yhteyteen että ns. anonyymit tiedot, kuten esimerkiksi näytetyt sivut tai hakukysymykset. Käytämme anonyymiä informaatiota selvittääksemme toiveitasi ja yleisiä trendejä sekä parantaaksemme Kotisivun palveluja.

Somfy B.V., Diamantlaan 6, 2132 WV, Hoofddorp, Alankomaat vastaa henkilötiedoista henkilötietolain mukaisesti. 

Tämä yksityisyydensuojamenettely kuvaa Kotisivun kautta kerättyjen henkilötietojen käsittelyä ja käyttöä.

Henkilötietoihin kuuluu kaikki tieto, jolla voidaan viitata Sinuun, kuten nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, ym. shop.somfy.fi voi kerätä henkilötietoja Sinusta Kotisivulla täyttämiltäsi lomakkeista, kirjeistä, Kotisivulla suorittamiesi kauppatapahtumien tiedoista, suoritetuista tilauksistasi ja Kotisivulle tekemiesi vierailujen tiedoista.

Käyttämällä Kotisivua hyväksyt menettelymme henkilötietojen suojasta.


Informaatio, jota shop.somfy.fi vaatii

 

1.  Läpinäkyvyys

a. shop.somfy.fi ilmoittaa Sinulle henkilötietoja kerätessään, ovatko shop.somfy.fi:n tarvitsemat vastaukset vapaaehtoisia vai pakollisia.
b. Kieltäytyminen pakollisten tietojen antamisesta johtaa siihen, ettet voi lähettää tilaustasi/kyselyäsi. Tapauskohtaisesti shop.somfy.fi ilmoittaa Sinulle mahdollisista muista seurauksista, mikäli et täytä pyydettyjä tietoja.
c. shop.somfy.fi käyttää kerättyjä tietoja seuraavasti:

    • ymmärtääkseen paremmin tarpeitasi ja suunnatakseen informaatiota Sinulle,
    • parantaakseen shop.somfy.fi:n tuotteita ja palveluja,
    • luodakseen viestintäyhteyden kanssasi,
    • tunnistaakseen Sinut ja auttaakseen Sinua paremmin vastaisuudessa,
    • suorittaakseen shop.somfy.fi:n velvollisuudet, jotka syntyvät solmituista sopimuksista, sekä
    • ilmoittaakseen Sinulle shop.somfy.fi:n palveluissa tapahtuvista muutoksista.

d. Kerättyjä tietoja voidaan toimittaa ulkopuolisille seuraavasti

    •        Somfyn holdingyhtiölle, tytäryhtiöille ja osakkuusyhtiöille,
    •        shop.somfy.fi:n sopimuskumppaneille velvoitteiden täyttämiseksi, markkina-analyysien tekemiseksi ja markkinointitoimien järjestämiseksi,
    •        tuomioistuimille ja viranomaisille, mikäli laki tai viranomaispäätökset niin vaativat,
    •        tuomioistuimille kanteen nostamiseksi tai siihen vastaamiseksi, tai
    •        viranomaisille petosten tai muun laittoman toiminnan estämiseksi.

 

Siinä tapauksessa, että shop.somfy.fi:n toiminta tai osa siitä myydään, tai että jokin osa shop.somfy.fi:n toiminnasta siirretään toiselle yritykselle (ulkoistus), Sinun henkilötietosi voidaan luovuttaa edelleen osana tätä myyntiä/ulkoistusta.


2. Sinun oikeutesi

a. Jos haluat, että shop.somfy.fi poistaa henkilötietosi rekisteröinnin tai jos haluat estää niiden levittämisen tai myynnin kolmannelle osapuolelle, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@shop.somfy.fi 

b.  shop.somfy.fi saattaa lähettää Sinulle kaupallisia tarjouksia/mainoksia jatkossa, jos annat siihen suostumuksesi laittamalla rastin ruutuun. Tiedustelu antaa Sinulle mahdollisuuden kontrolloida ja rajoittaa shop.somfy.fi:n yhteydenottoja Sinuun päin.

c. shop.somfy.fi saattaa välittää henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin; huomaa, että tietyt maat eivät ehkä anna sitä suojaa, mikä katsotaan riittäväksi eurooppalaisen standardin mukaan. Antamalla henkilötietosi suostut siihen, että tietoja välitetään, tallennetaan ja käsitellään. Voit kieltäytyä tällaisesta tietojen keräämisestä jättämällä kyseisen ruudun rastimatta.

d. Sinulla on oikeus päästä käsiksi itseäsi koskeviin henkilötietoihin täydentääksesi, korjataksesi tai poistaaksesi niitä. Lähetä siinä tapauksessa yksityisyydensuojamenettelyä koskeva viesti sähköpostitse osoitteeseen info@shop.somfy.fi tai kirjeitse Communication Department -viestintäosastolle.

 

Automaattinen keräys evästeillä

1.  Läpinäkyvyys

Mikä on eväste? 
Eväste on verkkopalvelimen tietokoneesi kiintolevylle asettama tekstitiedosto, joka ensi sijassa vastaa henkilökorttiasi.

Miksi käytämme evästeitä?
Käydessäsi Kotisivulla shop.somfy.fi käyttää evästeitä parantaakseen Kotisivua ja antaakseen parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua. Evästeitä käytetään mm. tunnistaaksemme Sinut kirjautuessasi uudelleen, mikä säästää sinut rekisteröitymiseltä joka kerta Kotisivulle mennessäsi, ja tarjotaksemme Sinulle uutta informaatiota. 

Seuraukset evästeiden käytön kieltämisestä tai estämisestä:
Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä, et voi enää käyttää tiettyjä Kotisivun toimintoja.


2. Toiveesi evästeiden käytöstä

Voit asettaa selaimen hyväksymään kaikki evästeet tai varoittamaan evästeiden käytöstä, jolloin voit valita hyväksytkö evästeet vai et. Käyttämällä selaimen Työkalut-toimintoa voit muuttaa tietokoneesi asetuksia, jolloin se esimerkiksi ilmoittaa sinulle vastaanotettavista evästeistä ja voit torjua ne. Saat evästeitä shop.somfy.fi:ltä, mikäli et ole säätänyt selaimen asetuksia torjumaan evästeet.

 

Kerättyjen henkilötietojen yleissäännöt

1. Huolellisuus henkilötietojen säilytyksessä
shop.somfy.fi tallentaa tilaukseesi liittyvät tiedot kolmeksi (3) vuodeksi toimituspäivästä lukien.

2. Kerättyjen henkilötietojen suojaus:
Kerättyjen henkilötietojen suojaus on erittäin tärkeää shop.somfy.fi:lle.
shop.somfy.fi on tietyillä turvatoimilla huolehtinut siitä, että henkilötietosi suojataan mahdollisimman suuressa määrin, mm. rajoittamalla niiden ihmisten lukumäärää, jotka fyysisesti pääsevät shop.somfy.fi:n tietokantapalvelimiin käsiksi, ja asettamalla elektronisia tietoturvajärjestelmiä ja salasanoja, joilla luvaton pääsy henkilötietoihin ja niiden luvaton käyttö estetään. Niiden shop.somfy.fi:n työntekijöiden, joilla on pääsy henkilötietoihin, on noudatettava tiukkoja yksityisyydensuojamääräyksiä.

3. Linkit muille kotisivuille:
Vaikka shop.somfy.fi antaa Sinulle mahdollisuuden siirtyä muille kotisivuille hypertekstilinkeillä, shop.somfy.fi ei vastaa linkitettyjen kotisivujen yksityisyydensuojamenettelyistä. Näin ollen Sinua suositellaan tarkistamaan asianomaiset yksityisyydensuojamenettelyt ennen kuin jätät henkilötietoja muille kotisivuille.